ss_blog_claim=c8ba49c80c2e0627c94932f30593b4f2 ss_blog_claim=c8ba49c80c2e0627c94932f30593b4f2 mchelaid photolog: Jerejak Island
Custom Search

Hari ni berkesempatan ke Pulau Jerejak (Jerejak Spa and Resort) utk aktiviti team outing bagi department tempat aku kerja. So, sempat lah aku snap beberapa pics utk di share di sini. Antara aktiviti yg boleh dibuat disini; memanah, paintball, flying fox, beach soccer, beach volleyball, berbasikal, wall climbing, dan banyak lagi. Untuk pegi ke Pulau Jerejak, kena naik bot di Jeti yg terletak sebelum Queensbay, Bayan Lepas Pulau Pinang. Perjalanan hanya mengambil masa dlm 20 minit, ni pun sebab bot dia sgt2 lah slow... Korang juga bleh nak tdo kat sini kalo berminat. Enjoy the pics.

 
  


5 Comments:

  1. Mangkuk.com said...
    wahh..cantiknyer... nk pegi jgk
    miss GAZA said...
    ha aah.
    stuju ngan Mangkuk.com.
    cantik2!
    cambest ja ekk..
    klaw belh uploadla banyak2 lagi gamba pmandangan.
    sukala..
    :]
    mchelaid said...
    no prob miss and sis. masih belajar utk improve snap pemandangan. my goal nak buat panorama view... masih belajar lagi..
    FuadY RahmaN said...
    hemm asyyik nehh jalan2 kesana
    tehais said...
    adoihhh.Aku nie arap ja orang penang.
    TAk penah jejak jerejak lagi.huhu.
    Dpt tengok gamba kat blog mu pun jadik la ek.

Post a Comment



Blog Widget by LinkWithin
 

blogger templates | Make Money Online