ss_blog_claim=c8ba49c80c2e0627c94932f30593b4f2 ss_blog_claim=c8ba49c80c2e0627c94932f30593b4f2 mchelaid photolog: Outdoor Photoshoot - Zehan / Ida
Custom Search

Kali ni aku join IMHO Photography (Nuli, Ali, Reza) p outdoor photoshoot kat Hitech park(belakang SIRIM Kulim).
Banyak g yg perlu aku pelajari utk dapatkan hasil yang mamtop mcm Nuli, Ali, dan Reza.
Kejap je photoshoot nih sebab hujan... thanks for Zehan/Ida kerana sudi jadi model minggu nih...

3 Comments:

  1. NuLi FotoBloG said...
    next time fotoshoot.. hang kena bekerja sama ngan reza.... baru leh boleh pakai 2 bijik flash... heheh... cik yam leh tumpang sekaki..... amacam..... insyaAllah... kalau ader masa minggu depan kita try sekali lagi..... sebelom bz giler time cuti sekolah ni...
    mchelaid said...
    orait bro, jgn lupa roger aku kalo ada photoshoot lagi.
    reza said...
    betul..betul..betul... (upin & ipin)

Post a Comment



Blog Widget by LinkWithin
 

blogger templates | Make Money Online